Du er her: HomeNaturStrand/sejllads

Bakkely Fiskesø er en put-and-take sø som ligger langs Brande Å i et dejligt naturområde. I Bakkely Fiskesø har du mulighed for at fiske i én af Jyllands hyggeligste Put & Take søer med ørreder fra ca. 500 til 5000gram, ligesom der kan fiskes i Brande Å.

Passagerbåden M/S Thor sejler udfra Gudhjem havn fra medio maj til medio september måned. På sejlturen langs kysten ser man bla. Helligdomsklipperne, og båden lægger til ved Liebertsklippen for at landsætte og medtage passager derfra og returnerer til Gudhjem.

 

Undervejs fortæller en erfaren guide om seværdighederne, og man kan se bla. Hestestenene, Blod Egil, Røstad Strand. Indimellem sejler M/S Thos tæt ind under de stejle klipper på de kendte steder som fx Den tørre Ovn, Den våde ovn mm. For yderligere oplysninger se bådens webside.

vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 9 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

  • Adresse: Flensborglandevej 16, 6270 Tønder
  • Tel: +(045) 6089 6379
  • Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • WebsiteHandicapBarn.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil