Du er her: HomeNaturNaturattraktioner

På GeoCenter Møns Klint er der aktiviteter nok til en hel dag! Og ganske sikkert også til flere dage. Udover vores flotte udstilling med masser af interaktivitet udfordrer vi dig til at komme udenfor og få sved på panden eller bare fordybe dig i natur og kulturhistorie.

GeoCenter Møns Klint er indrettet med elevatorer mellem de forskellige planer, så kørestolsbrugere og dårligt gående kan komme rundt i huset.

Udstillingen er således fuldt tilgængelig for bevægelseshæmmede, som får en oplevelse helt på højde med husets øvrige gæster. Tilgængeligheden gælder også Café Sommerspiret og vores butik Orkidé.

Der er adgang til et stort handicaptoilet, der ligeledes er indrettet med puslebord.

Ønsker man som gæst at benytte børne- ældre- eller handicapvenlige transportmidler, så stiller vi også denne service gratis til rådighed. Henvend dig blot i receptionen, hvor du kan låne kørestol eller klapvogn.

Hvis du ankommer i bil og har kørestol med, har vi 4 handicap p-pladser helt oppe ved hovedindgangen. Når du kører igennem indgangsbommen til Møns Klint, skal du fortsætte op forbi GeoCentret, hvor de 4 afmærkede p-pladser befinder sig.

Førerhunde er velkomne i udstillingen. Andre hunde må pænt vente udenfor.

 

Boardwalken - Møns Klint for alle
GeoCenter Møns Klint har i samarbejde med Handicaprådet og Skov- og Naturstyrelsen anlagt en 267 meter lang træbelagt sti til udsigtspunktet Freuchens Pynt. For enden af Boardwalken er der anlagt en stor platform og i Klinteskoven er der beskåret træer for at skabe en skøn udsigt til kridt og hav.

Fra platformen er der en skøn udsigt til de berømte pynter Dronningestolen og Forhhammers Pynt mod nord. Mod sydøst kan man i klart vejr se over havet til øerne Hiddensee og Rügen i Tyskland.

Man kommer hen til Boardwalken ved at køre eller gå ad flisegangen forbi hovedindgangen hen mod klintekanten. Helt henne ved klintekanten kan man fortsætte mod syd på Boardwalken. Der er lavet en tilslutning fra Boardwalken til Café Sommerspirets terrasse. 

GeoCenter Møns Klint har siden 2009 været et af de 15 danske VidensPædagogiske AktivitetetsCentre.

Hvad er et videnspædagogisk aktivitetscenter?
VPAC står for VidensPædagogiske AktivtetsCentre, der er statsstøttede oplevelescentre, hvor børn og voksne får viden og indsigt i natur, historie og videnskab gennem lærerige og udfordrende aktiviteter for alle sanser.

Videnspædagogiske aktivitetscentre er med sine formidlingsaktiviteter med til at bygge bro mellem forskning og undervisningssektoren og 'Familien Danmark' i bred forstand.

Bornholms Sommerfuglepark er et stort tropisk opvarmet glashus med mangfoldighed af lyde, dufte og farver fra de mange blomster, planter, fugle og over 1000 store farvestrålende sommerfugle, som parken rummer.

 

Det hele er naturligt anlagt, og har søer, hvor fisk svømmer rundt. Vandfald og store planter, hvor farvestrålende tropiske fugle flyver rundt iblandt. 

vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 8 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

  • Adresse: Flensborglandevej 16, 6270 Tønder
  • Tel: +(045) 6089 6379
  • Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • WebsiteHandicapBarn.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil