Du er her: HomeArtikler museerRejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Skrevet af  Torsdag, 27 februar 2014 07:23

Tag på en spændende og sjov tidsrejse sammen med din klasse, din familie, dit bosted eller fritidsordning. Oplev hvordan børn og unge legede og arbejdede engang.

 

Der er ikke alders- eller klassetrin på de enkelte forløb, da vores gæster kan vælge ud fra interesserer og funktionsniveau.

I skole som i 1800-tallet

Kom ind i Den Gamle Bys skolestue og bliv undervist af den strenge lærer, som eleverne blev det for 150 år siden. Hvordan var det at sidde ved pultene, at have sin egen tavle at skrive på og blive hørt af læreren i læsning, skrivning og salmevers? Husk at rejse dig, når læreren kommer ind og tal aldrig med din sidekammerat i timen. Mon du kan undgå at komme i skammekrogen?

 

Praktisk: I kommer i historisk 1800-tals dragt. Max. 12 elever. Også for synshandicappede, men ikke for kørestolsbrugere.

 

  • Foto
  • Kommentarer
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Tag på en spændende og sjov tidsrejse sammen med din klasse, din familie, dit bosted eller fritidsordning. Oplev hvordan børn og unge legede og arbejdede engang.   Der er ikke alders- eller klassetr...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 11 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil