Du er her: HomeArtikler udendørs attraktionerLiv og glade dage - for børn og unge med særlige behov

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Liv og glade dage - for børn og unge med særlige behov

Skrevet af  Onsdag, 29 maj 2013 08:30

Den Gamle By i Aarhus afholder en temaweekend med historiske aktiviteter for børn og unge med særlige behov og deres familier den 8. og 9. juni. 
Der er også foredrag om Den Gamle Bys arbejde med social inklusion. 

 

Historiske aktiviteter klokken 11.30, 13.30 og 15.30 begge dage

Kom sammen med din familie eller ledsager. Aktiviterne er gratis, når entreen til museet er betalt. Børn og unge under 18 år har gratis adgang. 

  • Bag din egen pandekage på Madam Nielsens brændekomfur 
  • Vask med baljer og vaskebræt. Adgang for kørestolsbrugere
  • Fødselsdagsselskab hos Tante Johanne. Sjove lege, eventyr, saft og kage. Prøv en dragt fra 1927! Adgang for kørestolsbrugere. 

Læs mere om fødselsdagsselskabet, som I også selv kan bestille til jeres egen fødselsdagsfest.

 

Foredrag om social inklusion den 8. og 9. juni klokken 14

Herudover afholder museet et foredrag om hvorfor og hvordan arbejder man med læring og oplevelse for børn og unge med særlige behov. I Den Gamle By arbejdes der med at gøre museet og historien tilgængelig – også for børn og unge med særlige behov. Blandt dette har man udviklet en række sjove, lærerige og relevante specialforløb, der egner sig specielt til lærere og elever fra specialskoler. Foredraget afholdes af rojektleder Anki van Dassen, Den Gamle By, der fortæller om projektet og om hvorfor og hvordan, forløbene er blevet til.

 

Specialskolelærer, Lone Blæsild, Stensagerskolen, Aarhus, og Kirsten Lauritzen, Rudolf Steinerskolen, Aarhus, vil fra en lærersynsvinkel fortælle om specialforløbenes betydning for eleverne.

 

Vil du se hvad vi har beskrevet om Den Gamle By så tryk her.

  • Foto
  • Kommentarer
  • Plugin 5
Børn og unge med handicap Børn og unge med handicap Den Gamle By Aarhus
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Tag på en spændende og sjov tidsrejse sammen med din klasse, din familie, dit bosted eller fritidsordning. Oplev hvordan børn og unge legede og arbejdede engang.   Der er ikke alders- eller klassetr...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 14 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil