Du er her: HomeOm osFAQ

Oftest stillet spørgsmål

Hvad gør denne webside anderledes end andre?

Ferie-Fritidsaktiviteter.dk har fokus på handicapforhold - både for børn og voksne, som har behov for specielle behov.

Hvordan finder jeg så det jeg søger efter?

Brug søgefeltet du finder øverst til højre over menulinien eller søg på TAGS / Søgeord, hvis der er et konkret søgeord du bruger.

Du har også mulighed for at finde aktivitetssteder via menupunkterne du finder i menulinien øverst.

Hvilke handicapforhold er omtalt?

Under de forskellige ferie-aktiviteter (attraktioner), er der anført nedenstående TAGS:

 • Ledsagerkort: Her beskrives om stedet har ledsagerkortordning, hvor de anerkender udstedt ledsagerkort fra DH. Ordningen medfører at der er mulighed for at tage en ledsager med ind til at hjælpe.
 • "Vis-hensyn" skilt: Her beskrives om stedet har en "vis hensyn" ordning, hvor den som bærer skiltet har lettere adgang til at prøve de respektive aktiviteter på stedet.
 • HandicaptoiletHer beskrives om stedet har et indrettet handicaptoilet.
 • PuslepladsHer beskrives om stedet har indrettet en pusleplads, så også større børn kan pusles, idet nogle har behov for dette.
 • Handicapvenlig indretningHer beskrives om stedet er indrettet så blandt kørestolsbrugere og andre som har behov for specielle behov lettere kan anvende indretningen.
 • LegepladsHer beskrives om stedet har indrettet en legeplads så hovedsagligt børn med specielle behov lige kan koble af inden de fortsætter med stedets aktiviteter. Nogle børn med fx autisme eller ADHD har ikke mulighed for at rumme for mange indtryk på en gang og skal derfor have mulighed for at slappe af hvis de skal kunne klare at rumme flere indtryk.
 • Entre-reduktionHer beskrives om stedet har en entre-reduktion for de personer med specielle behov, som ikke kan klare en normal (hel) med aktiviteter, men kun nogle meget få timer.
 • Leje af kørestolHer beskrives om stedet har en ordning hvor man kan leje / låne en kørestol. 
 • Øvrige handicapforholdHer beskrives om stedet har en ordning, hvor man kan leje en el-scooter, og andre relevante emner der ikke er standard for alle aktiviteter.

 

 

vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 12 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

 • Adresse: Flensborglandevej 16, 6270 Tønder
 • Tel: +(045) 6089 6379
 • Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • WebsiteHandicapBarn.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil