Du er her: HomeOm osSend os et tipForslag om attraktion / udflugtsmål

Foreslå en attraktion / aktivitet, som endnu ikke er beskrevet

Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er baseret på at I også deler erfaringer med os. Skulle du kende en attraktion eller aktivitet som vi ikke endnu har fået beskrevet her på webplatformen, så vil vi meget gerne høre nærmere herom. 

 

Vi vil gerne have at du beskrive denne så godt du kan, så vi har mulighed for at undersøge om vi finder den relevant at have med i vores store samling af Ferie - og fritidsaktiviteter.

 

Samtidig vil vi gerne have dig til at fortælle os om du mener at stedet er handicapvenligt, har handicaptoilet, puslebord til lidt større børn mm. Dette kan du gøre ved at afkrydse i nedenstående felter.

 

På forhånd tak 

 

Redaktionen, Ferie-Fritidsaktiviteter.dk


Felter markeret med ( ! ) skal udfyldes!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Indtast venligst den nedestående sikkerhedskode:
...

 

vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 11 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

  • Adresse: Flensborglandevej 16, 6270 Tønder
  • Tel: +(045) 6089 6379
  • Email: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • WebsiteHandicapBarn.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil