Du er her: HomeArtikler udendørs attraktionerDjurs anbefaler planlægning af besøg

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Djurs anbefaler planlægning af besøg

Skrevet af  Lørdag, 26 Juli 2014 07:19

I år er det ikke kun Fårup Sommerland, der har foretaget ændringer af Vis-Hensyn ordning - det har Djurs Sommerland også. Ferie-Fritidsaktiviteter.dk har talt med indehaveren af Djurs om årsagen. 

FAKTABOX:

Artikler om samme emne:

I 2014 har nogle parker indført indført ændringer af administrationen af vis-hensyn ordning, så man skal bestille tid til afprøvning af de mest søgte aktiviteter.

 

Vis-hensyn er for de brugere, som blandt andet har svært ved at kunne stå i kø og vente på afprøvning af en aktivitet."Når man kommer i Djurs Sommerland kan man henvende sig til informationen, hvor vi har nogle specialtrænet ansatte til at sidde og vurdere om folk har behov for et vis-hensyn kort" fortæller Henrik Nielsen, der er adm. direktør for Djurs Sommerland til Ferie-Fritidsktiviteter.dk. Folk behøver ikke et ledsagerkort, som nogle steder hvor det er krævet for at få udleveret et vis-hensyn kort.

"At ordningen er blevet ændret er på grund af en stigende efterspørgsel efter ’Vis Hensyn’ – kort, hvilket har haft den konsekvens, at den generelle ventetid ved parkens mest populære forlystelser er blevet længere og længere. Der er dog fortsat et antal forlystelser, hvor man med et ’Vis Hensyn’ - kort kan gå direkte ind. Disse kan man eventuelt benytte indtil det bliver ens tur til at prøve de andre forlystelser." fortæller Henrik videre.

Djurs Sommerland har derfor sidste vinter haft kikket på udlandet og specielt hvordan Disneyworld gør med Vis-hensyn ordningen, fortsætter direktøren med at fortælle. Hos Disneyworld er det en elektronisk registrering der sker, men sådan er det ikke hos Djurs hvor man bruger nogle kort til at skrive tider ned på. 

Parken har fået en del henvendelser omkring de ændringer der blev lavet omkring adgangsforholdene til Vis-Hensyn aktivitetsstederne. Foreløbig har vi ikke planer om ændringer af de nye regler vi har indført, siger direktøren til os. Vi er nødt til at tilgodese alle, og vi favoriserer i forvejen gruppen med specielle behov, der har ledsagerkort, idet vi giver gratis adgang for ledsageren til indehaveren af ledsagerkortet.

Dengang vi lavede ændringer i ordningen til de store aktiviteter vi har her i Djurs, havde vi ikke umiddelbart tænkt på nedsmeltninger, men vi har som sagt kikket på de udenlandske forlystelsessteder om hvad de gør, påpeger Henrik Nielsen.

Planlæg besøg hos Djurs

Vi vil gerne anbefale at man planlægger sit besøg hos os. Der er flere aktivitetssteder hvor det stadig er muligt at kunne gå til udgangen, poienterer direktøren. De steder hvor der skal bestilles, så anbefaler man fra Djurs Sommerlands side, at den ene forældre går til stedet hvor der skal bestilles tid, mens den anden bliver på et andet sted, hvorfor barnet der skal prøve aktiviteten ikke oplever, at denne ikke må komme til med det samme, og dermed udsættes for en nedtur med risiko for nedsmeltning.

Som det gælder for parkens andre gæster, så er ventetiderne i højsæsonen længere end ’normalt’, og vi opfordrer derfor de familier med børn, der ikke kan vente så lang tid på en forlystelse, til at besøge os udenfor den egentlige højsæson. Alternativt på de mindst besøgte dage i højsæsonen. Vi oplyser gerne, hvornår vi forventer færrest gæster. Man kan blot skrive en mail til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Hvis man er interesseret i at vide mere om Djurs Sommerlands handicappolitik kan man eventuelt læse mere om her: http://djurssommerland.dk/planlaeg-din-tur/handicappolitik/

 

  • Kommentarer
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Tag på en spændende og sjov tidsrejse sammen med din klasse, din familie, dit bosted eller fritidsordning. Oplev hvordan børn og unge legede og arbejdede engang.   Der er ikke alders- eller klassetr...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 9 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil