Du er her: HomeAttraktionerUdendørsForlystelsesparkerDjurs Sommerland (kort)

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Djurs Sommerland (kort)

Skrevet af  Søndag, 24 februar 2013 19:42

Djurs Sommerland er Skandinaviens største sommerland og den næststørste turistattraktion udenfor København. Den store forlystelsespark så dagens lys i 1981 og det er stadig samme familie som ejer parken. 

Vandland, sjove legeområder og over 60 andre forlystelser for små og store legebørn så nemt kan Djurs Sommerland beskrives!

 

Nyhed: Fuld fart gennem junglen i Danmarks længste rutschebane

Spændingen bobler i maven, og jeres hænder holder godt fast om håndtagene på ATV’erne. Om lidt bliver I blæst fremad på en 1 km lang rutschebanetur gennem heftige sving og smalle kløfter i den mexicanske jungle. Velkommen til Juvelen – årets største nyhed! Juvelen er Europas eneste double launch coaster, hvor I hele to gange bliver skudt af sted – med op til 85 km/t! Små og store legebørn vil hvine af fryd, når det går løs.

 

Flere rutschebaner i verdensklasse

Alle mand på dæk! Er I til skumsprøjt og sørøvertogt i ekspresfart, kan I glæde jer til Skatteøen – Nordeuropas største water coaster. Med 70 km/t drøner I af sted, før turen slutter i det vildeste vandplask. I Piratenskal I virkelig have sørøverblod i årerne, når I suser nedad fra 32 meters højde med 90 km/t i denne fantastiske rutschebane, der flere gange er kåret til en af verdens allerbedste.

 

Oplevelser for små og store legebørn

Djurs Sommerland er meget mere end fart og store rutschebaner. Om du er voksen, midt i mellem eller lille, er der timevis af leg, hygge og sjove forlystelser i den store grønne park. Hele familien kan også nyde solskinstimerne i det kæmpestore Vandland med over 1 km vandrutschebaner, og overalt står parkens 500 medarbejdere på spring for at gøre jeres oplevelser endnu større.


Magisk Halloween i efterårsferien

I oktober venter jer en fortryllende og forhekset park, når Djurs Sommerland inviterer jer til Magisk Halloween. Oplev over 10.000 farvestrålende græskar, hekse, skeletter og kæmpeedderkopper, og lad jer gribe af den magiske stemning - I kan selvfølgelig prøve alle forlystelserne så tit, I vil. Glæd jer til stemningsfuld efterårs(u)hygge. 

Parken har noget for hele familien af forlystelser - lige fra Danmarks største rutschebaner, hvor man i år præsenterer Europas eneste double launch coaster på 1000 meter og med en topfart af 85 km/t. En anden rutschebane "Piraten" er iøvrigt kåret som verdens 6. bedste rutschebane.

 

Parken gør meget for handicappede - nærmere forhold henvises til Djurs Sommerlands webside under PLANLÆG DIN TUR / HANDICAPPOLITIK

 

Djurs Sommerland er medlem af TopAttraktioner, der er en organisation af 16 store attraktioner i Danmark.

 • Foto
 • HandicapForhold
 • Kommentarer
 • Plugin 5

Yderligere information

 • Ledsagerkort: Ja
 • "Vis hensyn" skilt: Ja
 • Handicaptoilet: Ja
 • Pusleplads: Ja
 • Mulighed for leje af kørestol?: Ja
 • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
 • Øvrige handicapforhold:

  Gratis armbånd udleveres til alle legebørn ved informationen - hvilket er en fordel ved eksempelvis ADHD-børn som farer rundt.

  Informationer om uoplyste forhold forsøgt indhentet fra stedet den 25. april 2013

 • Region: Region Midtjylland
 • Adresse: Djurs Sommerland Randersvej 17, 8581 Nimtofte Tlf: 8639 8400
 • Legeplads tilknyttet stedet: Ja
 • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 5 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil