Du er her: HomeCirkusGigant cirkus for voksne

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Gigant cirkus for voksne

Skrevet af  Lørdag, 21 juni 2014 14:31

Oplevelse: Sammenvejet 4 af 6 stjerner 
Oplevelse for voksne 5 af 6 stjerner
Oplevelse for børn: 3 af 6 stjerner

Handicapforhold: 4 af 6 stjerner 

TURNE: Find datoen for hvornår Cirkus Arena er lige i nærheden af dig her (åbner i nyt vindue)

 

Cirkus Arena turnerer i år Danmark rundt med en forestilling som de kalder Gigant Cirkus, der bedst egner sig til voksne - til gengæld er der hele 14 numre i forestillingen, som varer ca 2 1/4 time. En hel del af numrene udmærker sig meget teknisk og hvis man forstår magien bag, så er de flot udførte. Selvom Cirkus Arena er Nordens største cirkus, så kan de forståelig nok ikke blive ved med at blive større år for år med nye store satsninger, hvor man naturligt i år er gået et takt ned i satsningen, uden at det er gået ud over kreativiteten på sammensætningen af årets forestilling. Det er cirkus tilbage til da far var barn i 70'erne, som jeg husker hvordan jeg så cirkus i mine barneår.

 

Aftenens bedste nummer må nok tilskrives åbningsnummeret med Duo Moretti. Det er to unge brasilianere, som udfører et flot og hårrejsende elegant nummer, hvor de begge bruger hele manegen fra gulv til teltets top. I nogle tilsvarende numre ser man kun den ene af artisterne bruge de vertikale klæder og så holder den anden, men dette sker ikke her, hvor de skiftes til at holde hinanden. Duoen er senere en del af et traditionelt luftnummer , hvor de er en del af gruppen Flying Mendosa.

 

Publikum oplever et stort temposkift med det efterfølgende flotte nummer, hvor Rudy Janecek jonglerer hurtigt og har mange sølvkøller højt i luften samtidig. Han høster også mange store bifald undervejs i nummeret, hvor han endda formår at gribe køller med hånden bag om ryggen.

 

Arena's husklovn Jimmy Falco bør nok til næste år finde på nogle bedre nummer, idet ballonnummeret er set før. Det sjoveste nummer, som han udfører, må nok tilskrives hans nummer med ormen i jordbærret - eller er det en orm - det kan publikum se når de går ind og ser forestillingen. Jimmy Falco er ikke den eneste klovn i årets forestilling, idet også Rampins Clowns kommer med deres nummer om blomsten og bien for sjov, hvor de leger med vand så både de selv og publikum mærker vandet. 

 

Aftenens store flop i Møgeltønder må desværre tilskrives Rampis Brothers, der tidligere har optrådt i 11 år hos Cique du Soleil med deres akrobatiske nummer, hvor storebror Javier skulle have fod på tingene mens de to tvillingebrødre jonglerer rundt på storebroderen. Normalt skulle de kunne beherske denne vanskelige disciplin, der hedder icarian, men ikke mindre end to gange under nummeret faldt en af disse ned, og det burde ikke ske for prisvindende brødre som startede deres karriere for 20 år siden i netop cirkus Arena. Man kan vel sige at de var ude af balance denne aften i Møgeltønder, hvor vi var og anmelde årets forestilling.

 

Til gengæld skal både Laura Berdino have stor ros for den flotte frihedsdressur hun udfører med de otte hvide araberhingste - en dressur hun mester rigtig flot. Det samme må siges om den unge cirkuskronprins Patrick Berdino, der i år står selv i manegen med Arenas tre afrikanske elefanter. 

 

I årets forestilling er der også magic for alle pengene, som her skiller cirkus Arena sig ud fra de andre cirkusforestillinger vi indtil videre har anmeldt her i år. Det er rigtig flot at Cirkus Arena tør at tage et illustionsnummer med i år, og har et højt teknisk niveau, men hvor vi oplevede at nogle børn faktisk blev bange for hvad der skete med den dalmatinerhund der var fremtryllet af en sort og hvid hund. Vores medanmelder udtalte bagefter, at det er et flot show, men grundet de mange rekvisitter der kommer ind og ud hele tiden, så egner nummeret sig måske mere til en fast scene i stedet for et græstæppe.

 

Årets program

Samtidig med forestillingen har cirkus Arena udgivet et fyldigt tykt program, som fortæller både om de numre man kan opleve, men også om cirkusfamilien og deres cirkus.

 

Handicapforhold:

Cirkus Arena har ikke trapper ved billethuset, hvilket er godt for personer som er dårligt gående. Årets forestilling er anmeldt i Møgeltønder, og her var det muligt at køre rundt i kørestol, og adgangsforholdene for disse er også gode. 

Musikken er tilpas, når det er levende musik, som cirkus Arena benytter sig af.

 

Billeder fra årets forestilling kommer snarest.

 • Foto
 • HandicapForhold
 • Galleri
 • Kommentarer

Yderligere information

 • Ledsagerkort: Uoplyst
 • "Vis hensyn" skilt: Ikke relevant for stedet
 • Handicaptoilet: Nej
 • Pusleplads: Ja
 • Mulighed for leje af kørestol?: Nej
 • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
 • Region: Region Hovedstaden
 • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
 • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 8 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil