Du er her: HomeCirkusCirekussæsonen er startet

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Cirekussæsonen er startet

Skrevet af  Søndag, 06 april 2014 06:32

Cirkussæsonen er allerede startet og flere af de turnerende cirkus er på landevejen med deres forestillinger, hvor de præsenterer både nye men også velkendte artister med nye numre.

 

Cirkus Arena er startet i København og tager derefter på rundtur til store dele af Danmark. I år handler årets forestilling rammer lige ind i kernen af cirkus med klassiske og nyskabende artister i verdensklasse. Du kan læse mere om Arena her (åbner i nyt vindue)

 

Men det er ikke kun i Arena man har kan se nyskabende artister, også hos cirkus Danneborg hedder temaet i år "Dynamic Youth", hvor Enochfamilien har fundet nye talenter de præsentere, som viser hvordan det klassiske cirkus vil komme til at se ud i fremtiden. Cirkus Danneborg starter deres turne i Sønderjylland, og begiver sig derefter videre rundt i det danske land. Du kan læse mere om Danneborg her (åbner i nyt vindue)

 

Cirkus Benneweis har også startet deres sæson og kommer rundt med en to timers forestilling, hvor der er mulighed for at opleve masser af dyr, sjove indslag og artister i verdensklasse. Du kan læse mere om Benneweis her (Åbner i nyt vindue) hvor det også er muligt at se deres turneplan for hele 2014.

 

Cirkus Mascot er også allerede på farten og er startet i Nordjylland, hvor de har vinterkvarter. Årets forestilling i Mascot er sammensat efter deres faste principper om tradition, modernitet og familiehygge. Du kan læse mere om Mascot her (åbner i nyt vindue). Vi har allerede nu en aftale med Mascot om at der kommer en anmeldelse af deres forestilling lidt senere på året.

 

Vi arbejder på også at kunne anmelde andre cirkus, ligesom vi gjorde det sidste år.

 

 

  • HandicapForhold
  • Kommentarer

Yderligere information

  • Ledsagerkort: Uoplyst
  • Handicaptoilet: Uoplyst
  • Pusleplads: Uoplyst
  • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
  • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
  • Region: Region Hovedstaden
  • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 6 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil