Du er her: HomeCirkusSensaltomortale flot cirkus 2012

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Sensaltomortale flot cirkus 2012

Skrevet af  Fredag, 06 Juli 2012 12:43

Oplevelse: 6 af 6 stjerner 

Handicapforhold: 4 af 6 stjerner 

Cirkus Arena fejrer de flotte priser de har vundet i Monte-Carlo med et forrygende forestilling, som de netop turnerer landet rundt med i sommeren 2012.

 

Gennem den næsten 3 timer lange forestilling afløses den ene flotte nummer efter det andet – og det er svært at udpege hvilket et der er flottest.

 

Det er ikke uden pral at Cirkus Arena kalder deres turne for Guld festival, hvori der er Cassellys 15 årige domptør og naturtallent som fremviser et flot guldnummer med familiens elefanter. Her springer bla. en elefant op på et springbrat og René jr. Casselly laver en 3 dobbelt saltomortale og lander på en anden elefant og andre akrobatiske spring – hvilket ikke er noget at sige til at Cirkus Arena har vundet en Guldklovn ved cirkusfestivalen i Monte-Carlo. Gulvklovnen er den første som er givet til et dansk cirkusnummer.

 

Inden da har der været andre flotte nummer på programmet. I første afdeling er der også et stort akrobatisk udført og halsbrækkende nummer udført i flyvende luftballon af the KEATON Brothers. Her når publikum ikke at fange hvordan de når at påføre sig sikkerhedsliner før det ene halsbrækkende spring fra luftballonen sker efter det andet – et forrygende spændende nummer, som direktør Benny Bardino fra Cirkus Arena har heldigvis hentet til årets forestilling.

 

Georgio Hromadko fra Tjekkiet fanger publikum i hans djævelske hæsblæsende jonglering, hvor han både har lysende diaboloer og til slut hele 3 diaboloer i luften på en gang. Det gibber også i publikum når spanske Picaso Jr holder mange bolde i luften og i munden på en gang – eller når han inddrager publikum i hans nummer ligesom han når at kaste tallerkner rundt om en af de fire store tårnmaster der bærer cirkusset. Ikke noget at sige til at han har vundet en sølvklovn for dette nummer i Monte-Carlo.

 

Inden den store finale oplever publikum også et andet stort flot akrobatnummer, der også har vundet sølvklovnen ved Cirkusfestivalen i Monte-Carlo, hvor den rumænske trup The Catana Troupe optræder med et fantastisk springbrætsnummer. Her kræver det stor tillid at kunne udføre et øvelse med 5 mand og kvinde i højden.

 

Vi kan kun anbefale, at man tager en tur i cirkus Arena og oplever årets forestilling. I pausen mellem 1. og 2. del har publikum mulighed for at ride på elefant. Se mere herom under handicapforhold.

 

FAKTABOKS

Handicapforhold:

Cirkus Arena er et omrejsende cirkus, og man kan derfor ikke forlange træbelagte gulve for at kunne komme rundt om på pladsen. Såfremt man kører i kørestol giver Cirkus Arena mulighed for at kørestolsbrugeren får mulighed for at komme til at sidde i logeområdet med en hjælper.

Er man dårligt gående kan det anbefales at man får en plads i logeområdet eller på de nederste rækker uden om logepladserne. Det blev bemærket at cirkusstewarder hjalp dårligt gående personer til deres plads, hvilket er flot gjort.

 

Cirkus Arena råder ikke over handicaptoilet.

 

I pausen kan publikum mod betaling ride på elefanter – har man et nervøst barn så skal man lige tænke over om det er noget for ens barn med ridetur på elefant da der ellers kan opstå situationer som ens barn og en selv ikke kan lige overskue idet der er tale om store dyr lige omkring en. Desuden kan det være en stor fordel, at man kan forstå tysk/engelsk idet det typisk er disse sprog som hjælperne ved elefanterne kommunikerer på, hvis man ikke kan nå at henvende sig til en dansktalende person i manegeområdet, hvis en uventet situation opstår. Dette oplevede den ene af vores testpersoner med en kun dansktalende hjælper ved sin side.

 

Hvis man har et barn der lider af hyperaktivitet som ADHD skal man dog tænke over om aktiviteten er noget for ens barn – den ene af testpersonerne kunne sidde stille i ca 30 minutter mens den anden kunne vedholde sin koncentration omkring forestillingen i ca ¾ time.

 

Forestillingen er anmeldt af redaktør Søren Malchow

 

Læs mere om hvor du finder Cirkus Arena lige nu - ved at trykke her - der kan du også læse mere om priser mm

  • HandicapForhold
  • Kommentarer

Yderligere information

  • Ledsagerkort: Uoplyst
  • Handicaptoilet: Uoplyst
  • Pusleplads: Uoplyst
  • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
  • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
  • Region: Region Hovedstaden
  • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 10 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil