Du er her: HomeCirkusDet lille familiecirkus Cirkus Krone

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Det lille familiecirkus Cirkus Krone

Skrevet af  Lørdag, 20 Juli 2013 15:49

Cirkus Krone er det mindste af de omrejsende cirkus, og det er startet i 1939 af den nuværendes cirkusdirektørs forældre. Teltet er et 2 mastet fra 2011 med en diameter på 22 meter og har plads til 149 publikummer, og er et rigtigt familiecirkus som cirkusfamilie Thierry står bag, hvor flere generationer optræder. 

 

Artister er også hentet ind til årets program, hvor man også her kan opleve dødshjulet - dog i mindre målestol ift Cirkus Arena's nummer med det Ecuadorianske Navas Brothers. Hos det lille Cirkus Krone har man fået fat i den anerkendte dødshjul-ekvilibrist Török Feremc, som må siges at være absolut årets attraktion i Cirkus Krone 2013. Det skal opleves, hvor man få kulegysninger når Török optræder.

 

Fra den internationale artistscene kan vi bl.a. præsentere den franske, Natacha Kostareva.Med kombinationen af jonglering, balance og akrobatik skaber Natacha sin helt egen stil – med ynde og elegance. Der bliver også masser af spænding og gys, når hun højt oppe under teltkuplen præsenterer sin version af den grimme ælling. Glæd jer!

 

Fra Danmark har vi været så heldige at få magikeren, Hans Ulrik, som bl.a. har Nordisk Mester i trylleri på sit CV. Fortryllende illusionsnumre med bl.a. levende duer og eventyrlige sæbebobler er i vente. Med perfektionisme og elegance præsenterer han magi af format. Fra Ungarn præsenterer vi, Miss Luca Toht.  I en ring og højt under teltkuplen, laver hun sit aerial ring nummer. Nytænkning fra den ungarske cirksuskole. 

Cirkus Krones - klovn Alando!

Det er med stor stolthed, at vi i år atter kan glæde med vores egen verdens bedste klovn. I skikkelse af Alando, vil den ene halvdel af direktionsparret, Jan Allan Hansen, tryllebinde og henrykke alle børn og barnlige sjæle. Man ved aldrig, hvad Alando kan finde på af drillerier. Men helt sikkert bliver det sjovt! 

Cirkus Krones varemærke - de små frække ponyer - er selvfølgelig også at finde i manegen.  

Direktør Irene Thierry guider publikum sikkert og trygt gennem forestillingen.

 • Foto
 • HandicapForhold
 • Kommentarer
BIlledmateriale fra CIrkus Krone BIlledmateriale fra CIrkus Krone Seann Wulff

Yderligere information

 • Ledsagerkort: Uoplyst
 • Handicaptoilet: Uoplyst
 • Pusleplads: Uoplyst
 • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
 • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
 • Region: Region Hovedstaden
 • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
 • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 3 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil