Du er her: HomeCirkusCirkus Baldoni - mindre turnerende familiecirkus

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Cirkus Baldoni - mindre turnerende familiecirkus

Skrevet af  Lørdag, 20 Juli 2013 16:36

 

Cirkus Baldoni blev grundlagt i 2001 af ægteparret Daniella og Marvin Mønster efter de havde turneret med Cirkusteatret i nogle år. Trods cirkuset unge alder er man allerede i gang med telt 3, hvorfor der er sker store forbedringer, således at man kan vise et mere varieret og pladskrævende numre.

 

Cirkusset turnerer kun øst for Storebælt med deres familiecirkusforestilling.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ægteparret Thessa Daniella og René Marvin Mønster grundlagde Cirkus Baldoni i 2001 efter at have turneret med Cirkusteatret i nogle år.

Første år foregik i et noget udslidt telt og materiellet var ligeledes noget nedslidt. I 2006 fik de deres første helt nye telt og det blev nu muligt at tilbyde mere pladskrævende numre, hvilket samtidig gjorde, at forestillingen blev endnu mere varieret.

År for år er der sket store forbedringer og i 2009 kunne de byde velkommen i endnu et nyt telt med en ny indretning, der giver et bedre udsyn for alle, nyt gredin (bænke), nye polstrede logestole og nyt fuldt computerstyret lys. I 2010 blev der investeret i en større kiosk og større toiletvogn for at reducere køen begge steder.

I 2011 blev der fokuseret på forbedringer og endnu engang købt nyt telt. 2012 blev der sat fokus på lettere materiel og udstyr der gør det nemmere at sætte teltet op og derved gør det mere skånsomt for pladserne og publikums fodtøj.

I år er der blevet bygget en ny manegevogn med fastmonterede master, hvilket er en stor hjælp for teltspecialisterne, da det gør arbejdet med at rejse teltet og pakke det ned igen meget nemmere. Der er købt nye scenetæpper og logerne har fået et nyt look.

 

 
     
  • HandicapForhold
  • Kommentarer

Yderligere information

  • Ledsagerkort: Uoplyst
  • Handicaptoilet: Uoplyst
  • Pusleplads: Uoplyst
  • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
  • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
  • Region: Region Sjælland
  • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 7 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil