Du er her: HomeAnmeldelse af attraktionerBornholmer færgen

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Bornholmer færgen

Skrevet af  Torsdag, 04 Juli 2013 05:20

Oplevelse: 

Handicapforhold: 

Anmeldelsen vedrører Bornholmerfærgen  Ystad - Rønne - en del af Faergen.dk

 

Når vi tager til Bornholm, har vi altid valgt at tage turen gennem Sverige og så færgen fra Ystad til Rønne. Dels er turen gennem Sverige lidt sjov for børnene, så de kan fx se lidt anderledes skilte, men sejlturen fra Ystad-Rønne foregår med nogle helt eventyrlige færger. Første gang vi skulle lafsted, kontaktede vi faergen.dk, hvor vi blev vejledt i bestilling, og hvor vi skulle køre hen for i det hele taget at finde færgen mv.

 

Faktisk stod jeg tilbage med et indtryk af, at den medarbejder jeg havde talt med lige præcist var ansat til at servicere mig – det er godt nok sjældent, at jeg oplever dette. Da vi så endelig kom ombord på færgen, fandt vi nogle vinduespladser, hvor vi kunne sidde lidt i ro.

 

For os var dette vigtigt, da vores datter ikke magter mange mennesker og mange lyde omkring sig, og dette fungerede perfekt til os. Faktisk var der mange små hyggelige kroge ombord på færgen, så vi var tilfredse – og nød turen.

 

Ved at kontakte faergen.dk, kan man få hjælp til kørestole brugere og bevægelseshæmmede ved ombord stigning, på selve færgen og når man skal af borde igen.

  • Kommentarer
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Rejs tilbage i tiden i Den Gamle By

Tag på en spændende og sjov tidsrejse sammen med din klasse, din familie, dit bosted eller fritidsordning. Oplev hvordan børn og unge legede og arbejdede engang.   Der er ikke alders- eller klassetr...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 6 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil