Du er her: HomeCirkusAnmeldelse af Cirkus Baldoni 2012

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Anmeldelse af Cirkus Baldoni 2012

Skrevet af  Tirsdag, 07 maj 2013 05:10

Handicapbarn.dk har været så heldig, at få lov til at anmelde Cirkus Baldoni ******

Da vi ankom, så vi med glæde, at indgangen til selve cirkuspladsen havde en kørestolerampe. Desværre var der trapper op til selve billetlugen og til toiletterne, men det er nok de færreste kørestolebrugere, der tager i
cirkus uden en hjælper. 


Jeg talte med den ene af cirkusparret, nemlig Thessa, der var meget bekendt med de manglende toiletforhold for kørestolebrugere, men de havde ikke pt muligheder for at gøre noget ved dem. Jeg synes, det er fint, at der var opmærksomhed omkring problemet.

I Sorø, hvor vi så forestillingen, var der 3 kørestol brugere. Disse havde fået plads i logen, hvor der hurtigt blev flyttet stole, så der var fin adgang. Jeg oplevede en stor hjælp til disse mennesker, og det var positivt at
se.

Selve Forestillingen

Gennem hele forestillingen oplevede vi musikken rimelig høj, så er barnet af den lydfølsomme type, så husk høreværn, så er det ikke et problem.

Selve numrene i Cirkus Baldoni var en god blanding af artisteri og klovneri. Løven Leonardo var sammen med Cirkusdirektøren gennemgående, hvor de præsenterede de forskellige numre, og Leonardo var fræk.
Han har ikke helt lært at opføre sig ordentligt, og han vil gerne spise børn – til stor morskab for børnene. 

Internationale artister

Jeg oplevede vores datter være engageret i forestillingen, hvor hendes favorit numre var de kinesiske artister, der var utrolig gode. De lavede nogle styrkeøvelser, hvor selv jeg, der ellers har set mange forestillinger, bare sad og måbede. De skiftede også tøj så hurtigt, at det var mig ganske umuligt at finde ud af, hvad der skete.

Der var et hundenummer, der skabte stor lykke hos børnene. Her var jeg rigtig glad for, at vi ikke sad i logen, for det var Skt. Bernhards hunde, og de er altså temmelig store, når manegen er hævet op, men hvor var de søde og meget kælne. Ved en rundtur i manegen, gik en af de store hunde hen og begyndte at spise popcorn fra en dreng – sikke drengen grinte.

Der var også fodakrobatik, linedanser, et fantastisk skelet og meget mere. Alt sammen ledsaget af musik, der hørte numrene til, og skabte rigtig god stemning til det enkelte nummer.

Klovnene er fantastiske

Klovnene i Cirkus Baldoni er sjove. De har helt styr på, hvor børnene sidder, og de er gode til at få folk med til at klappe. De giver en rigtig god stemning, og selvom man har et handicap eller ej, så er det bare sjovt.

I pausen kunne man blive fotograferet med Løven Leonardo og Cirkusdirektøren, og det var et hit. Billederne kunne hentes efter forestillingen, og min datters billede blev godt. Vi købte en DVD med klip fra forestillingen, hvilket jeg kun kan anbefale. DVDen koster 100 kr. men jeg synes, det er penge, der er givet godt ud. Vores datter nød DVDen, da vi kom hjem, da det hjælp hende med at huske de enkelte numre. Desværre er det kun klip af forestillingen, vi kunne håbe, at der engang ville blive lavet en DVD med hele forestillingen.

Kan varmt anbefales

Som afslutning vil jeg give forestillingen 6/6 stjerner. Der var stor afveksling i de enkelte numre, der var noget for alle, både store og små, og så følte vi os utroligt velkomne. Handicappede er meget velkomne i Cirkus Baldoni.

Medbring gerne et tæppe at sidde på, det kan man godt få brug for, da bænkene ikke er de blødeste :)

Tina Magling
Skribent for www.handicapbarn.dk

Man kan læse mere om årets forestilling på www.baldoni.dk, hvor der også er turneplan.

  • HandicapForhold
  • Kommentarer

Yderligere information

  • Ledsagerkort: Uoplyst
  • Handicaptoilet: Uoplyst
  • Pusleplads: Uoplyst
  • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
  • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
  • Region: Region Hovedstaden
  • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
  • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 7 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil