Du er her: HomeCirkusKlovneri på topplan som i de gode gamle dage

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Klovneri på topplan som i de gode gamle dage

Skrevet af  Fredag, 03 maj 2013 21:32

Forestilling  (et stort femstjernet forestilling)

Handicapforhold SmileSmileSmileSmile

 

Cirkus Danneborg hædrer i år cirkus som i de gode gamle dage – med oplevelser som du ikke glemmer, som de siger. Det er sande ord – årets forestilling er et topbrag af minder om hvordan cirkus var tidligere. Godt nok mange flotte indtryk, og jeg aner ikke hvilke jeg skal vælge at nævne som de første.

 

Husklovnen Pieric er fantastisk

Skal det mon være den dygtige franske klovn Pieric, som bærer forestillingen fuldt ud igennem rigtig flot blandt andet i nummeret, hvor han danser med elefanten Ramboline eller når han får sine miniponyer, som han selv dresserer til at komme ud af den lille hestevogn, der er spændt fast på et motorcykel med sidevogn (se foto). Pieric danner sammen med resten af artisterne en flot forestilling, som samtidig har en koreografi, der får numrene til at flyde ind over hinanden uden at man opdager dette. Specielt anden akt er et stort nummer uden ophold mellem de optrædende og deres dyr.

 

Allerede inden man kommer rigtigt ind i cirkusteltet, står sprichtstahlsmeisteren Freddi Steckel og tager imod en og anviser hvor man skal sidde. Freddi Steckel kan trods en ung alder på kun 63 år alligevel i år fejrer 60 års manegejubilæum.

 

Første akt starter med et brag af en imponerende fanfare fra musikerne, som sætter hele forestillingen i gang. Dernæst myldrer det ind i manegen med børn og artister med en forestilling af cirkus som i de gode gamle dage.

 

Fremragende setup af højkvalitets kunstnere i deres disipliner

Dårligt nok er man færdige med at rydde manegen for alt det udstyrsnummer introen er, før vel nok forestillingens bærende element klovnen Pieric melder sin ankomst på en sjov måde, som gæsterne skal opleve. Pieric er en fuldendt klovn fra den franske vestkyst, som i år er med Cirkus Danneborg rundt på turne. Han dresserer sine egne heste som han optræder med i forestillingen.

 

Umiddelbart efter den festlige entre af Pieric-nummer med motorcykel med sidevogn og hestetrailer, som er et virkelig flot gennemtænkt nummer, hvor 8-9 små ponyer vælter ud en efter en af den lille hestetrailer man ser (se forestillingen så ser du hvordan de kan være i vognen), så optræder slangemennesket Miss Alexandra.

 

Miss Alexandra, som kommer fra The Saabel Family,  er utrolig smidigt slangemenneske, som nærmest slår knuder på sig selv, så man ikke kan tro sine egne øjne med den ene håndstandsakrobatiske fremvisning efter den anden. Et nummer der bare skal ses, er ikke en floskels som man kan bruge om dette nummer, da det er utroligt hvad et slangemenneske kan gøre med sin krop.

 

Efter det rolige nummer kommer der igen fart over feltet med the Mustache Brothers, som de to brasilianske Nelsom Cavalcante og Bruno Fratani kalder sig. En gang god underholdning med falden på hale komikkombineret med smuk akrobatik i meget høj tempo, så man næsten ikke kan følge med og med mange grin af de finurligheder som de to finder på. Flot nummer hentet af familien Enoch til cirkus Danneborg.

 

Til en ægte cirkusforestilling så hører der også dyr med til en sådan, ligesom det var i gamle dage. The Saabel Family fra Italien, som består af Tiziana, Alexandra og Bernhard Saabel præsenterer flotte dressørnumre med både heste og sibirske Huskys, hvor de får hele 8 hunde til fælles at optræde med slæde, som man mest kender disse hunde kan, men også med at gå på trapper og tage rutschebanetur.

 

Saabels hestenummer, som kan ses i anden akt er skoleridt på højeste niveau, hvor man tænker kan det lade sig gøre at få et samspil mellem en flamingodanserinde og heste til at fungerer, hvilket det gør.

 

Dias Brothers som består af de tre unge artister fra Portugal, optræder med et ikarisk akrobat nummer, som skal opleves. Et flot nummer, hvor det er utroligt at se hvordan den ældste bror kan jonglere med sin bror i luften ved hjælp af sine ben.

 

Selv om der var lavet om på hvad vi så ift programmet, så bliver man ikke skuffet af det nummer, der er kommet i stedet for. Man får kuldegys når man tænker på det flotte nummer, som den unge cirkusprinsesse, der uden sikkerhedsnet laver nærmest akrobatik i tovene oppe under kuplen.

 

Programmet

Til forestillingen er der udarbejdet et program, som kan anbefales meget og som hænger flot i tråd med hele temaet som Cirkus Danneborg kører med "Cirkus som de gode gamle dage"

 

Handicapforhold:

Nogle gange under forestillingen er der høj musik, og for personer som kan være lydfølsomme anbefales det at medbringe en form for høreværn.

 

Indretningen af cirkusteltet for kørestolsbrugere er rimeligt når man tænker på at det er et turnerende cirkus, og kørestolsbrugere kan få en plads helt fremme ved logen som omkranser manegen, hvor der er indrettet pladser til kørestolsbrugere, hvilket må sige at være flot af Cirkus Danneborg at gøre. For at kunne bruge denne særlige service skal man kontakte billetbestillingen eller sende en mail herom til denne (se foto af en kørestolsplads)

 

Der kan savnes et handicaptoilet (anmelder fandt ihvert fald det ikke), men det kan være svært at have alt med rundt til en turne, hvor man i forvejen har et stort produktionsapparat der skal flyttes fra by til by. Alt i alt findes anmelder at Cirkus Danneborg har rimelige forhold for handicappede, når forestillingen varer ca 2 ¼ time.

 

 

 

 

 

 • Foto
 • HandicapForhold
 • Galleri
 • Kommentarer

Yderligere information

 • Ledsagerkort: Uoplyst
 • Handicaptoilet: Uoplyst
 • Pusleplads: Uoplyst
 • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
 • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
 • Region: Region Hovedstaden
 • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst
 • Der er endnu ikke skrevet nogle kommentarer

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 7 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil