Du er her: HomeCirkusCirkusland i Slagelse

Warning: Creating default object from empty value in /home/www/opdater.ferie-fritidsaktiviteter.dk/plugins/k2/swtabspro/swtabspro.php on line 327

Cirkusland i Slagelse

Skrevet af  Torsdag, 26 Juli 2012 09:30
 • Medie

Cirkusland (åben 24. juni - 05. august 2013)

Cirkusland handler som altid om cirkus, når man har besøgt den store dinosaurudstilling, er der mulighed for at se Søløveshow ved det store 500.000 liters bassin, hvor Cirkusland tre voksne søløver med deres to babyer viser hvad de kan. Man kan se dyretræning med heste, ponyer, hunde, køer, geder og gæs og der er ponyridning for børnene.

 

Igen i år slår Cirkus Landino dørene op for en cirkusforestilling præsenteret af Suzanne Berdino. Her er heste, 3 afrikanske elefanter, artister og klovne, så alle kan få en ægte cirkusoplevelse med hjem. Cirkusmuseet er åbent med gamle cirkus klenodier og børnene kan blive klovnesminket. Ude i det fri er opstillet karrusel, togbane, pariserhjul og de populære Funballz, hvor børnene kan gå på vandet uden at blive våde. 

 

Og skulle der være kommet lidt savsmuld i halsen undervejs så er der barer, pandekagebod, is, popcorn, candyfloss og restauranten, som byder på lækre anretninger til både voksne og børn.

 

Årets sommerudstilling Days Of The Dinosaur

Mød dinosaurerne på hjemmebane i Cirkusland i Slagelse

Kom helt tæt på 44 gigantiske dinosaurer i en fantastisk lærerig og underholdende udstilling. Dinosaurerne bevæger sig i fuld størrelse – op til 13 meter – i naturtro omgivelser. ’Days of the dinosaur’ er en af de mest  succesfulde udstillinger i verden, og nu kommer den til Danmark for første gang.  Oplev den 4.200 m2 store udstilling i Cirkusland i Slagelse.

 

Rejs 65 millioner år tilbage i tiden

Begynd din rejse i tidsmaskinens mørke og gå på opdagelse i dinosaurernes liv på jorden. Hør brølet fra Tyrannosaurus Rex i junglen og bevæg dig frem i historien. Mens effektfulde lyseffekter vækker planter og dyr til live. Udstillingen er opbygget med den nyeste teknologi for at skabe en naturtro urtidsstemning.

 

Leg og lær

’Days of the dinosaur’ er opbygget i samarbejde med palæontologer og geologer for at sikre børn og voksne en lærerig og spændende oplevelse. I slutningen af udstillingen kan børn og voksne gøre arkæologiske skeletfund af de forhistoriske kæmper i en gigantisk sandkasse.

 

Spændende 3D-film
I en 25 minutter lange 3D-film kan man opleve udviklingen fra dengang, hvor jorden blot var en ørken, henover trias- og jura-tiden til jorden splittedes i kontinenter, verdenshavene bølgede frem og vulkanerne gik i udbrud. Filmen slutter med kometnedslaget, der førte til dinosaurernes udryddelse.

 

Entrepris: Kr. 199,- pr. person. Børn under 90 cm gratis.

Når entreen er betalt er dinosaurudstillingen, 3D Biograf, forlystelser, show og parkering gratis.

 • Foto
 • HandicapForhold
 • Kommentarer
 • Plugin 5

Yderligere information

 • Ledsagerkort: Uoplyst
 • "Vis hensyn" skilt: Uoplyst
 • Handicaptoilet: Uoplyst
 • Pusleplads: Uoplyst
 • Mulighed for leje af kørestol?: Uoplyst
 • Har stedet hjertestarter: Uoplyst
 • Øvrige handicapforhold:

  1

 • Region: Region Sjælland
 • Adresse: Cirkusland Årslevvej 6 4200 Slagelse
 • Legeplads tilknyttet stedet: Uoplyst

Personer i denne samtale

 • Jeg var i cirkusland med min dyreglade, autistiske 12-årige datter i går.
  Hun er meget glad for dyr og dinosaur

  Vi havde valgt en perfekt dag. Der var udsigt til meget regn, men vi tog afsted alligevel, da mange af tingene er indendørs. Der er dog også meget udendørs: Hoppeborge, og div. tivoliattraktioner.

  Da vi kom, fik vi udleveret et kort over gården (som det jo egentligt er). På det stod også dagens program.
  Vi lagde en plan efter programmet, og ville se cirkus- og søløveshow, derudover skulle vi gennem alle staldene og en tur i FunBalls (Store bolde, som man er indeni, mens man er ude på en lavbundet swimmingpool).

  Vi tjekkede ikke om de modtager Ledsagerkort. Men de har handicaptoiletter.
  Udvalget i cafeen er dog ikke stort, så jeg vil anbefale at man medbringer madpakker. Der kan dog købes pandekager til desserten, hvis man vil.

  Personalet er meget venligt, dog taler de fleste cirkussprog.... naturligvis.

  Meget failievenligt, og der var mange familier med småbørn.

Skriv din kommentar

0 / 1000 Tegn begrænsning
Din tekst skal være mellem 10-1000 tegn
betingelser og vilkår.

Museer

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Helt ind bag Læsøs saltsydning

Læsø Salt A/S styrker nu formidlingen af den særegne og enestående salthistorie på Læsø og inviterer publikum til at se hele saltsydningsprocessen. Læsø saltsyderi er en stor publikumsattraktion. Hve...
vores nyhedsmail - helt gratis

Cirkus Arena springer rammerne og stjernene

Cirkus arena springer rammerne med årets forestilling, som er absolut værd at komme ind og se. Familien Bardino har sammen med Clemens formådet at skabet et total koncept der dækker både forestillingen, børnebog og casinospil. 

læs hele anmeldelsen her 

Hvem er online

Vi har 65 gæster og ingen medlemmer online

Sociale medier

Informationsoplysninger om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk

Om Ferie-Fritidsaktiviteter.dk: Webplatformen Ferie-Fritidsaktiviteter.dk er en del af HandicapBarn.dk, og har samlet de oplysninger om aktiviteter, hvor der typisk er behov for at vide mere om  ifb med planlægning af et evt. besøg for personer med specielle behov.

Kontakt - Vi søger - Personerne bag - Vilkår - Cookies - Gode links - Partnere

For virksomheder og annoncører: Annoncering - Klubsamarbejde - Ny på Ferie-Fritidsaktiviteter.dk - Nyt arrangement - Vis dit firma's sociale profil